Kontakt

Hör av dig eller kom och käka!

Du får mer än gärna använda formuläret för att bjuda in dig själv på en fika hos mig. Jag älskar att möta nya människor och bjuder gärna på fika. Du får även göra det om du bara vill berätta hur bra eller dålig du tycker att jag är.


Har du det likt mig taskigt ställt så bjuder jag mer än gärna dig (och din familj) på middag. Mat och kaffe har jag alltid, Jag lyssnar gärna på dig om du känner att du vill prata om något. Jag har dock ett krav och det tummar jag inte på en millimeter. Om du kommer hem till mig och mina barn är hemma. Då måste du vara nykter. Är Barnen inte hemma får du komma som du vill, men det tar vi i telefonen. 

Vill du att jag ska prata så kan jag kan till exempel prata om medberoende eller om hur du lyckas ta dig genom livet fast det mest är uppförsbacke. 

Jag kan prata om hur jag gjorde som barn när jag insåg att min Pappa var alkoholist, hur jag tacklade de problem som uppstod. 

Ps. Du behöver absolut inte ha det taskigt ställt för att bjuda in dig på fika eller käk. Finns massor av olika anledningar till att bli bjuden. Ds


Hoppas vi ses / Johan 

Ringa mig

Det går naturligtvis bra att ringa till till mig i helt vanliga frågor också.

Du når mig på 072-899 55 19.


Följ mig

Facebook
Instagram